Taxi van/naar Wormer

Op zoek naar een betrouwbare taxiservice voor uw reis van of naar Wormer? Jongsma Taxiservices biedt u een comfortabele en efficiënte manier om uw bestemming te bereiken. Of u nu een taxi nodig heeft voor een zakelijke afspraak, een bezoek aan vrienden of familie, of voor vervoer van of naar het vliegveld, wij staan voor u klaar.

Met een eenvoudige boeking via onderstaand formulier of via telefoonnummer: +31 (0)6 12 97 54 87, kunt u een taxi reserveren voor het gewenste tijdstip.

Onze ervaren chauffeurs kennen de regio goed en zorgen ervoor dat u op tijd en veilig aankomt. Boek vandaag nog en ervaar de gemakken van onze professionele taxiservice.

Totale afstand 0 km
Totale tijd 0 h 0 m
Kies een voertuig
Kies uw ritgegevens Voer contactgegevens in
Kies een voertuig Reserveringsgegevens
Voer contactgegevens in Reserveren

Bedankt voor uw reserveringsaanvraag

Pay via PayPal
You will be redirected to the payment page within 5 second.
Pay via Credit Card
You will be redirected to the payment page within 5 second.

Airports shuttle vervoer

Of u nu naar het buitenland vliegt voor vakantie of voor andere zaken. U kunt altijd rekenen op een goede en snelle service van Jongsma Taxiservices. Het vervoer richting Schiphol bieden wij zowel zakelijk als particulier aan.

Wanneer u gebruik maakt van Jongsma Taxiservices vanuit Wormer naar Amsterdam Schiphol Airport kunt u er op rekenen dat u op tijd op uw bestemming aankomt. Als u kiest voor Jongsma Taxiservices kunt u dus zorgeloos op reis en dit zorgt voor een ontspannen gevoel.

Particulier vervoer

Ook kunt u Jongsma Taxiservices boeken met onze dienst particulier vervoer.

Hierbij moet u denken aane en feestje, een bruiloft, een jubileum, of heerlijk avondje uit eten met vrienden. Dan wilt u zorgeloos genieten en niet na te hoeven denken over dat ene glaasje, waar te parkeren, en hoe u weer thuiskomt in Wormer.

Business vervoer

Maak gebruik van onze Business class vervoer. Indien uw zakenrelatie arriveert op luchthaven Schiphol, zorgen wij ervoor dat er een chauffeur op tijd bij het Meetingpoint of Gate (op aanvraag) aanwezig is.

Jongsma Taxiservices regelt ook vervoer van of naar een concert / festival. Geen gedoe met parkeren, geen lange wachttijden na afloop en een stuk minder reistijd dan met het openbaar vervoer!