Taxi IJmuiden

Op zoek naar een betrouwbare taxiservice voor uw reis van of naar IJmuiden? Jongsma Taxiservices biedt u een comfortabele en efficiënte manier om uw bestemming te bereiken. Of u nu een taxi nodig heeft voor een zakelijke afspraak, een bezoek aan vrienden of familie, of voor vervoer van of naar het vliegveld, wij staan voor u klaar.

Voor een snelle en eenvoudige reservering vanaf de Cruise Terminals in IJmuiden naar Schiphol of het centrum van Amsterdam kunt u gebruik maken van onderstaand formulier of telefoonnummer: +31 (0)6 12 97 54 87.

Onze ervaren chauffeurs kennen de regio goed en zorgen ervoor dat u op tijd en veilig aankomt. Boek vandaag nog en ervaar de gemakken van onze professionele taxiservice.

Bestel je taxi van of naar IJmuiden

Totale afstand 0 km
Totale tijd 0 h 0 m
Kies een voertuig
Houd er rekening mee dat als u een reservering aanvraagt en u wilt grote baggage meenemen, denk hierbij aan; Golftassen, Ski's, Surfplanken, Benches voor uw huisdieren, etc.,etc..

U ALTIJD een taxi bus dient aan te vragen!
Kies uw ritgegevens Voer contactgegevens in
Kies een voertuig Reserveringsgegevens
Voer contactgegevens in Reserveren

Bedankt voor uw reserveringsaanvraag

Zorgeloos met een taxi van en naar de Felison Cruise Terminal in IJmuiden
(c) cruisereiziger.nl

Zorgeloos met een taxi van en naar de Felison Cruise Terminal in IJmuiden

Overweeg je een overtocht met de DFDS Ferry naar Newcastle, of plan je misschien een cruise naar een zonovergoten oase? Start je reis in stijl en gemak door een taxi te nemen naar de Cruise Terminal IJmuiden. De ferry naar Newcastle zet koers vanaf de Felison Terminal, terwijl de imposante cruiseschepen aanmeren bij de nabijgelegen Felison Cruise Terminal.

Voor een zorgeloze rit naar de terminals in IJmuiden, kun je vertrouwen op Jongsma Taxiservices.

Een bezoek aan de Felison Terminal website biedt je de meest recente informatie over de schema’s van vertrekkende en aankomende cruiseschepen. Zo begin je ontspannen en goed geïnformeerd aan je vakantieavontuur.

Luchthavenvervoer naar Amsterdam Schiphol Airport

Of u nu naar het buitenland vliegt voor vakantie of voor andere zaken. U kunt altijd rekenen op een goede en snelle service van Jongsma Taxiservices. Het vervoer richting Schiphol bieden wij zowel zakelijk als particulier aan.

Wanneer u gebruik maakt van Jongsma Taxiservices vanuit IJmuiden naar Amsterdam Schiphol Airport kunt u er op rekenen dat u op tijd op uw bestemming aankomt. Als u kiest voor Jongsma Taxiservices kunt u dus zorgeloos op reis en dit zorgt voor een ontspannen gevoel.

Taxi vervoer naar of van schiphol door jongsma Taxiservices
Lokaal taxi vervoer van of naar diverse locaties in Nederland

Particulier vervoer

Ook kunt u Jongsma Taxiservices boeken met onze dienst particulier vervoer.

Hierbij moet u denken aane en feestje, een bruiloft, een jubileum, of heerlijk avondje uit eten met vrienden. Dan wilt u zorgeloos genieten en niet na te hoeven denken over dat ene glaasje, waar te parkeren, en hoe u weer thuiskomt in IJmuiden.

Business vervoer

Maak gebruik van onze Business class vervoer. Indien uw zakenrelatie arriveert op luchthaven Schiphol, zorgen wij ervoor dat er een chauffeur op tijd bij het Meetingpoint of Gate (op aanvraag) aanwezig is.

Jongsma Taxiservices regelt ook vervoer van of naar een concert / festival. Geen gedoe met parkeren, geen lange wachttijden na afloop en een stuk minder reistijd dan met het openbaar vervoer!

Taxi IJmuiden reserveren

Heeft u per direct een taxi nodig?