DUTCH MASTERS AMSTERDAM LUXURY APARTMENTS

Luxe appartementen in het historische centrum van Amsterdam 

Onze Dutch Masters Amsterdam luxeappartementen zijn gelegen in het historische centrum van Amsterdam aan de pittoreske Keizersgracht. Deze negen exclusieve woningen, oorspronkelijk gebouwd in 1687, maken nu deel uit van een onlangs gerenoveerde monument dat accommodatie van hoge kwaliteit biedt. Het ligt in het centrum, dicht bij de vele levendige cafés en restaurants, evenals de belangrijkste musea en theaters.
 
De Dutch Masters Amsterdam luxeappartementen aan de voorzijde van het pand hebben een uitzicht op een van de mooiste grachten van Amsterdam, en appartementen aan de achterzijde hebben uitzicht op de rustige, privétuin van het pand.
 
Elk appartement heeft een eigen thema dat gelinkt is aan een bekende Nederlandse artiest, variërend van Gouden Eeuw meesters als Rembrandt en Vermeer, tot de modernere Appel en Brood. Het resultaat is een fantastische collectie van aristocratische en goed ingerichte woningen, elk met zijn eigen unieke karakter en stijl. Al onze appartementen zijn ontworpen om topkwaliteit, comfort en gemak te garanderen.

Voor boekingen gaat u naar:

Dutch Masters
Keizersgracht 580
1017 EN Amsterdam
The Netherlands
Contact: Milany Maduro 

T : +31 (0)20 330 9000 
M : +31 (0)6 1020 5504
E : info@dutch-masters.com
E : amsterdam@dutch-masters.com
W: www.dutch-masters.com 

Dutch Masters Amsterdam Building © Michael van Oosten