Meeting point bij Schiphol Airport

Zoals u als klant al weet staat Jongsma Taxiservices altijd garant voor kwaliteit, optimale service en klantgerichtheid. Hieronder valt ook het halen en het brengen van klanten naar onze luchthaven Amsterdam Schiphol.

Het ophalen en de werkwijze hiervan, vanaf deze luchthaven gaat als volgt;

U heeft een reservering geplaatst bij Jongsma Taxiservices met een optie retour of alleen het ophalen vanaf de luchthaven. Hier heeft u uw mobiele telefoonnummer aangegeven maar ook uw vluchtnummer/ datum en de tijd van aankomst kenbaar moeten maken.

Na de landing wordt u vrijwel direct gebeld door één van onze medewerkers. Deze zal u het volgende vragen: Als u de bagage heeft ontvangen en u gaat onderweg naar het Meetingpoint wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons door te geven. Wij zorgen ervoor dat uw chauffeur binnen enkele minuten klaar staat om u veilig naar uw bestemming te vervoeren.

De Gemeente Haarlemmermeer geeft ons die mogelijkheid om u daarop te halen en in te rijden via de A-baan en niet boven bij vertrek waar alleen de taxi’s de klanten mogen brengen en niet het ophalen daarvan. Hier is Amsterdam Schiphol Airport heel strikt in. Wat kan betekenen dat er een boete direct wordt uitgeschreven aan desbetreffende vervoerder/chauffeur die klanten daar wel ophaalt. Het inrijden via de A-baan is de klantvriendelijkste manier om u als klant op te halen vanaf het Meetingpoint hetzij de Gate. Want u neemt plaats binnen enkele minuten in de taxi die u heeft gereserveerd. Veilig en vertrouwd onderweg naar uw bestemming. Helaas brengt dit voor u als klant wat extra kosten met zich mee. Deze kosten bedragen € 10,- per taxi.

Meeting point Schiphol Taxi service

Plattegrond Schiphol Airport

Meeting point op schiphol

Wilt u gebruik maken van onze airport shuttle services?