RESERVERINGSAANVRAAG

Taxi Centrum Jordaan

AIRPORTS SHUTTLE SERVICE

PARTICULIER VERVOER

BUSINESS VERVOER

TOURS

Jongsma Taxiservices

Vanaf & Naar Centrum Jordaan

Vanuit Taxi Centrum Jordaan vervoeren wij u via verschillende services die wij aanbieden. U kunt online reserveren via het reserveringsformulier voor de Taxi Centrum Jordaan service van Jongsma Taxiservices, maar dit kunt u ook telefonisch doen via het telefoonnummer: +31612975487.

shutterstock 261806267 1 scaled e1629901505638
shutterstock 1095186839

Airports shuttle vervoer

Of u nu naar het buitenland vliegt voor vakantie of voor andere zaken. U kunt altijd rekenen op een goede en snelle service van Jongsma Taxiservices. Het vervoer richting Schiphol bieden wij zowel zakelijk als particulier aan.

Wanneer u gebruik maakt van Jongsma Taxiservices vanuit Centrum Jordaan naar Amsterdam Schiphol Airport kunt u er op rekenen dat u op tijd op uw bestemming aankomt. Als u kiest voor Jongsma Taxiservices kunt u dus zorgeloos op reis en dit zorgt voor een ontspannen gevoel.

Meer informatie

shutterstock 1247423707

Particulier vervoer

Ook kunt u Jongsma Taxiservices boeken met onze dienst particulier vervoer. Hierbij moet u denken aan een feestje, een bruiloft, een jubileum, of heerlijk avondje uit eten met vrienden.

Dan wilt u zorgeloos genieten en niet na te hoeven denken over dat ene glaasje, waar te parkeren, en hoe u weer thuiskomt in Centrum Jordaan.

Meer informatie

shutterstock 217402999

Business vervoer

Maak gebruik van onze Business class vervoer. Indien uw zakenrelatie arriveert op luchthaven Schiphol, zorgen wij ervoor dat er een chauffeur op tijd bij het Meetingpoint of Gate (op aanvraag) aanwezig is.

Jongsma Taxiservices regelt ook vervoer van of naar een concert / festival. Geen gedoe met parkeren, geen lange wachttijden na afloop en een stuk minder reistijd dan met het openbaar vervoer!

Meer informatie